Bakın, burada mesele kullanıcı gözüyle ya da sağlayıcı gözüyle bakmak değil. Burada verilmiş bir söz var, tabii ki bu söz resmi olarak işlenmemiş olsa da insanın sözüne ne kadar sadık olduğuyla alakalıdır. Siz saldırı konusunda sorun yaşamayacağımızın garantisini verdiniz evet, fakat hat konusunda düşme yaşamayacağımızın da yüzde yüz garantisini verdiniz, bunu es geçmeyelim. Burada özel mesajları yayınlamanın bir anlamı yok tabii. Biz yaşadığımız sorunlardan dolayı sizinle defalarca iletişime geçtik, bunu biz de keyfi olarak yapmıyoruz. Sizin de keyfi olarak yapmadığınıza inancım tam fakat bir oyun sunucusu açısından gün içerisinde sürekli kopmalar yaşanması, haftasonu en çok ilgi gördüğümüz zamanlarda bakımdan beş dakika önce "Bu gece bakıma alıyoruz." diyip tak diye kapatmak, bizim de itibarımızı zedeleyici oldu. Ben burada kendim adına ve kitlem adına memnuniyetsizliğimi dile getirirken sizin "madem biz yapamıyoruz kendiniz yapın da ne kadar zormuş görün" tavrınız servisinizi tavsiye etmemem için tuz biber oldu. Bunun için de teşekkür ediyorum. Velhasıl, Aksunucum isimli firmayla yaşadığımız problemler bu yönde, eğer kesintisiz stabil bir hizmet istiyorsanız tavsiye etmem. Sürekli yeni bir problemle karşınıza çıkıyorlar, bu problemleri çözdüklerinde ise bir anda başka bir problemi size sunuyorlar. İyi forumlar dilerim.
-
--