Bir çok hosting firması WordPress için optimize edildiğini, böylelikle WordPress'in daha iyi çalıştığını söyler. Ama ne hikmetse bu konuyu detaylandıran kimse yoktur.
Ne yapıyorlar Allah aşkına bir söylesinler.
Sunucuda yapılan işlemler nedir, bu WordPress hosting adını almasında ki otomatik wordpress kurulumu dışında ne yapılıyor bir tanesi de çıkıp detaylı bir açıklama yapsın. Bu paketler sadece ad olarak popüler olmuş ama işlev olarak normal hostinglerden hiçbir farkı olmayan paketlerdir. Aksini iddia eden varsa, buyursun delilleri sunsun şunları yapıyoruz diye.
Sözlerim Güzel hosting'e değil, o kısımda bir yanlış anlaşılma olmasın. Ben Turhost ile bu konuyu görüştüm bizzat. Hiçbir fark yok denildi bana. Sadece WordPress paketlerinde disk alanı ve trafik fazla oluyor, cPanel'e girmeden müşteri panelinden otomatik kurulum yapılabiliyor. Yani mantık olarak da bunlar dışında hiçbir şey yapamazlar.