R10 da tanıdığım ender insanlardan biri oldu arkadaş bu konu sayesinde. Öncelikle işinin ehli, çok dürüst bir arkadaş. Ama ne yaparsanız yapın adamla pazarlık yapamıyorsunuz, ya ben talep ettikçe ettim istedikçe istedim ama adam 1 tl bile ekstra ücret istemedi. Şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle çok ilgili ve anında dönüş yapıyor. Script çok stabil çalışıyor. Ayrıca arkadaş çok bilgili ve tecrübeli ve çokta mütevazi. Ben o kadar komik sorular sordum ki arkadaş çok mütevazi bir şekilde yardımcı oldu, sabırla katlandı vallahi sağolsun.
Kendisine ayrıca buradan da teşekkür etmek istedim. Helal olsun son 3 gündür ikinci arkadaş burada tanıdığım
Bu olumlu bildiriminiz için çok teşekkür ederim hocam

Birçok satılan yazılımın aksine, bu yazılımın güncellemelerini ve feature'larını geliştirme süreci devam ettiği süreçte ücretsiz olarak alacağınızı alabileceğinizi söylemek isterdim demeyeceğim çünkü neredeyse her gün geliştirilmeye ve sunucuda ki versiyon güncellendiğinde haberiniz oluyor

Planlanan feature'ları hemen öğreniyorsunuz lakin sizin aracılığınız ile konuya giren arkadaşlara da bahsetmek isterim. Şuan ki Youtube desteğinin yanında sırasıyla Instagram, Facebook, Twitter ve Tiktok desteği de getireceğiz.