Modal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@anf690; Hocam çok geçmiş olsun savcılığa suç duyurusunda bulundunuz mu belki bir umut bir işe yarar benim yakınımda biri dolandırılmıştı savcılığa verdi yapan kişi ortaya çıktı parasını aldı. Ek olarak para yerine gelir 3 gider 5 gelir tecrübe kalır bende zamanında dolandırıldım biliyorum sıkmayın canınızı yaşınız daha genç o para yerine koyulur motor yükseltilir araba olur yeter ki sağlınıza bir şey olmasın
İnşallah herşey yoluna girecek. Güzel temennileriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim henüz suç duyurusunda bulunmadım bayramdan sonra görüşmek üzere bir avukatla sözleştim. Avukat işin iç yüzünü daha iyi bildiği için işleyişi hızlandıracaktır diye düşündüm. Evet acı bir tecrübe oldu rabbim inşallah bunu yaşatanların da yanına koymaz. Normalde hiç şifre bilgisi paylaşmazdım.ama gafil avlanınca olanlar oldu hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Dün yaşadım olayı şoku hala üstümde zaten pandemi döneminde işten çıkartılmış ve öğrenci döneminden bir sürü borcu olan biriydim bir 5.5ta buradan eklenmiş oldu. 3 aya kalmaz bankalar sırasıyla dizilir kapıma bu gidişle inşallah tez zamanda iş bulabilirim. A101 şok falan bile denicem artık başka çarem yok