println adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bile bile lades demişsin. geçmiş olsun, paran geri gelmez zaten bu tarz insanlar bitik insanlar belki 10 defa cezaevi girdiler çıktılar. ama dava açarsan küçük bi ihtimal ceza alabilir. o da düşük ihtimal gibi kendi isteğinle vermişsin bilgilerini bi ************** yok. alacak verecek davasına dönüşebilir ceza da almaz. yinede en iyisi savcıyla konusmak. bayramdan sonra adliyeye git savcı ile konus bakalım ne diyecek.
Bakalım hayırlısı diyelim. Bir hukukçu abim sen kendin versen de bunu sana yaptırmak için seni kandırdığı ve bu hususta farklı yöntemler kullandığı aşikar bence üstüne git dedi . Papara hesap adını biliyorum işlem logları garantide ve paparada var. İlk aradığının ses kaydı mevcut. Açıkcası günümüz teknolojisi ile bulabilmeleri için birçok veri var hiçbirşey olmasa papara hesabı sahibi sorumlu tutulur diye düşünüyorum sebepsiz zenginleşmesi maddesi gereği de haklıyım dolandırıcılıkları ortaya çıkmasa veya oradan yırtsalar bile bu madde net bi şekilde diyorki bir kişiden diğerine sebepsiz yani bağış falan değil (bağıştafa belge düzenlenmesi lazım) para veya mal akışı olursa nedensellik ilişkisi olmazsa kişi hak talebinde bulunur. Karşı taraf bunu bilerek yaptıysa ( ki bilerek yaptı ) ve kötü niyet barındırıyorsa tamamını hesaplanan faiziyle birlikte. Yok iyi niyetli olarak oldu yani bilgisi yok ve bunun için yasal başvuru yapmasına rağmen sonuç alamamış sahibini bulamadığı için kullanmışsa kullandığından geri kalanını sahibine iade etmek zorundadır. Diye bakalım bayramdan sonra avukat ne diyecek nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırım