Meslek olarak iş fırsatları çok diye biliyorum. Mesela, araba al uberlik yap, doordash işleri yaparaktan ek gelir sağlayabiliyorlar. Bunlar tamamen youtube dan izlediklerim ha kaldı ki amerika da kuzenim var o bana yardımcı olur onda şüphem yok. Ama ben yardım edilmek için değil yardım edebilecek pozisyona gelmek için gitmeyi düşünüyorum. Fransa ile amerika veya başka bir ülkeyi kıyaslayamam çünkü bilgim yok. Ha şu var meslek olarak bi mangal dürüm ustalığı öğrenirsem her yerde iş bulurum sanırım
Amerikayi bilmiyorum buyuk ihtimalle oradada aynidir her ehliyeti olan uber arac kullanamiyor ehliyet harici taksi ehliyetin olmali ehliyetin ucreti 2500 euro birde ehliyeti almasi kolay degil mesela pariste onemli adresleri bileceksin yaziliyi almasi zor iyi dil bilmen gerek ehliyeti gecerken sana diyor su adrese git adrese navigasyon kullanmadan gidiyorsun arada sorular soruyorlar birde yeni ulkeye geldigin icin ehliyetin 1 yil gecerli sonrasi degistirmek zorundasin. Ikinci dediginiz olur genelde lokanta isleri en gecerli meslektir heryerde calisabilirsin calisma izninde olmasa turk lokantalarinda calisma imkanin yuksek olur yada insaate calisabilirsin tabiki turklerle calisacaksin cogu turk patronlarida senden yararlanmak icin yeri gelir paranida vermez saglam bir patron bulman gerekir.