Bu görüşünüze katılıyorum. Çok para kazanma hırsı maalesef insanları bu sektöre çekiyor.
takma hocam 2 yıla fikrin değişir girersin piyasaya. 2013 ten bu yana sektördeyim nicelerini gördüm senin gibi düşünen
Risk ve kumar algımız tamamen farklı Hocam.
Sonuçta ikisinin ucundada kaybetmek var bana göre kriptolardada hepsini bir kerede kaybettiğinizi kim söyledi size ben 1 yıldır piyasa içindeyim paranın yarısını bir günde kaybedip kazanmadım siz çevrenizde gördüğünüz bilgisiz sağdan soldan duyduğu bilgilerle gram araştırma yapmayıp bütün parasını sırf dünyanın en zengin insanı paylaşıyo diye bir kerede dogecoine koyan insanlar böyle insanlar zaten eninde sonunda kaybeder

Benim size anlattığım şey risk veya kumar aynı şeyler yarın evi satar bir market açarsın yangın çıkar tüm mallar yanar sermaye sıfır bir coine girersin bitcoin çakılır yine 10-15kat düşer kalır sana sermaye sıfır anlatmak istediğim risk olan herşey kumardır bunu bile bile girersin zaten eğer kesin kazanacağım herkes oturduğu yerden kazanıyor ne var bunda dersen yanlış anlama böyle insanlar aptaldır bana göre hiçbirşeyde kesin kazanç veya garanti diye birşey yoktur ha belki diğer işlere göre daha risklidir sanal ortamdır borsadır şudur güvenemessin hak veririm ama dediğim gibi kendi aklıyla hareket eden bir insan ufak ufak kaybedip sistemi az çok öğrenirse bitcoin düşmeden ayı sezonu gelmeden kolay kolay kaybedeceğini asla düşünmüyorum