ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam hocam siz haklısınız masada kafa tutacak kadar gücümüz yok ama savaşa asker gönderelim nasılsa giden asker sizin yakınınız değil şimdi kafa tutarız sonra Mavi Marmara'da olduğu givi tükürdüğümüzü yalar özür de dileriz ne olacak ülkenin ne haysiyeti ne onuru var zaten. Lütfen daha da alıntı yapmayın keza sizin gibi düşüncede olan insanlar yeterince fazla var çevremde ve kendileri ile yeterince bir mücadelemiz var. Bu arada yaşınızı bilmiyorum ama siz gidebilirsiniz Filistin'e gidin savaşın.

Bu arada evet kitap okuduğumdan bahsetmiştim siz miydiniz hatırlamıyorum ama bana kitap tavsiyesi verebilecek son kişi siz olabilirsiniz çünkü bahsettiğiniz kitapları kimin yazdığını hangi amaçla yazıldığını anlamak da çok güç değil.
hocam cevap yazmayın diyeceğinize siz cevap yazmayın konu bitsin...dediğim gibi ağır kitaplar okumanızı tavsiye ederim ya da bu konularda yazmayın da ağırlığınız zarar görmesin. zira o kadar kitap okumuş insandan çıkabilecek mantıkta yazmıyorsunuz...ülkenin onuru vs girersen çıkamayız, zira 20 yıl öncesine kadar ülke sınırlarında 300-500 pkk lı girip, askeri üsse saatlerce saldırıp, şehitlerin yanında video ve fotoğraf çektirip hiçbir şey olmamış gibi tekrar sınır dışına çıkarken müdahale için sabahı beklerdi o eski devlet..20 yıl öncesine kadar sınırlarımız içinde pkk kamp kurar, istediği gibi at koştururdu..o çok kıymet verdiğiniz askerler teneke karakollarda yatar kalkar, uzaktan yedikleri mermilerle şehit olurdu...şimdi bırak sınır içini sınır dışında bile kafasını çıkarmaya cesaret edemiyor pkk lılar...askeri üsler çelik gibi duvarlardan yapılıyor......onur guru böyle olur, atıp tutmakla olmuyor...