)) bir ülkeye hele dünyanın en azılısı israile rağmen filistine asker göndermeyi hafife almanzı da ilginç...oraya asker gönderebiliyorsan ve israil bunu hazmedebilecekse masayı kafasına geçirmişsin demektir. ne diplomasisinden bahsediyorsun hocam...kamera şakası falan yapıyorsan el sallayayım da boşa gitmesin...siz israili ne sanıyorsunuz gerçekten merak ettim şimdi.. asker göndereceksin ama bunu basit olarak göreceksin...geçenlerde yanılmıyorsam 5000 kitap okudum demiştiniz bana, bence yanına ağır kitaplardan alın biraz da(siyasi, strateji vs...) onlardan okuyun, şaka gibi yazdıklarınız...
Tamam hocam siz haklısınız masada kafa tutacak kadar gücümüz yok ama savaşa asker gönderelim nasılsa giden asker sizin yakınınız değil şimdi kafa tutarız sonra Mavi Marmara'da olduğu givi tükürdüğümüzü yalar özür de dileriz ne olacak ülkenin ne haysiyeti ne onuru var zaten. Lütfen daha da alıntı yapmayın keza sizin gibi düşüncede olan insanlar yeterince fazla var çevremde ve kendileri ile yeterince bir mücadelemiz var. Bu arada yaşınızı bilmiyorum ama siz gidebilirsiniz Filistin'e gidin savaşın.
Bu arada evet kitap okuduğumdan bahsetmiştim siz miydiniz hatırlamıyorum ama bana kitap tavsiyesi verebilecek son kişi siz olabilirsiniz çünkü bahsettiğiniz kitapları kimin yazdığını hangi amaçla yazıldığını anlamak da çok güç değil.