milliyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorçi kardeşim kimsenin elinden tutmuyoruz 6k dediğin ücreti polis uzman hemşire çalışıyor ev geçindiriyor. Uçuyormusunuz siz nerede yaşıyorsunuz türkiye burası yasalar ve kanunlar doğrultusunda serbest piyasa çok kazanmak isteyen zaten bu plotformda neden iş arasın 10.000₺ - 20.000₺ kazanacak evsapta adamın burada işi ne ALLAH AŞKINA zaten o yerini bulmuştur. Bakın arkadaşım polemik veya konuyu farklı alana çekmek istemiyorum. Ama bizim trakyada bir laf vardır. Ne kaaa ekmek okaaa küfte diye okadar insanla çalıştıkki insanların tecrübe birikim kapasitesi kısa sürede belli ediyor. Onlar zaten farklı değerlendirilip yolumuza onlarla farklı şekil alıp devam ediyoruz.. Neyse uzatmayalım VESSELAM..
Hocam bir yazılımcı ayda dediğiniz rakamları ve fazlasını kazanıyor bence üstelemeyin konuda polis hemşire v.s. maaşı o olabilir ama bizim patlattığımız kafanın %10 nunu patlatmıyorlar. Kaldıki bu iş sağlığından olan 1000 lerce yazılımcı var buna bende dahilim. ( Gerçek yazılımcılardan bahsediyorum wordpress kurup editleyip yazılımcıyım diye geçinenlerden değil. ).

Ayrıca sabit iş ve sigorta olması tabiki bu işi yapılabilir halede getiriyor. Ben bunun üzerinde bir rakam veremem derseniz günlük çalışma saati ayarlanarak yapılabilir bence. Ama 6k olsun full stack olsun sırf bana çalışsın derseniz o iş yaş direk dolandırılır veya rezil olursunuz. Aradığınız kişiyi bulmanız dileğiyle.