Bir Galatasaray'lı olarak dost acı söyler. Bu Fenerbahçe'nin daha iyi günleri. Çok daha kötü günler bekliyor. Son 3 yılda 3 kez bağış kampanyası yapıldı. Şimdi yönetim yeni sezon için dese ki yeni bir bağış kampanyası yapacağız dese hangi taraftar inanıp bağış atar? Ali Koç'un zamanında söylediği bir şey var Bugünden itibaren 5 yıl taraftar hiç bir başarı beklemeyecek. Alt yapıdan oyuncularla oynayacak. Kulüpten kökten yenilenecek. Ancak öyle toparlarlar. En kotu 2. olmak taraftarı bir nebze mutlu ederdi. O ihtimalide kalmadı gibi.
Bu yorumu okuyan holigan Fenerbahçeli varsa söylediklerimi yanlış anlayabilir ama biraz düşününce hak vereceksiniz. Fenerbahçe'de Galatasaray kompleksi var. Özellikle transfer sezonlarında bakarsanız Fenerbahçe transfer çalımı attığı her oyuncuda Galatasaray'dan daha fazla para vererek hatta ederinin üstünü vererek almıştır. Tarihte Galatasaray'ın Fenerbahçe'den daha fazla para vererek oyuncu aldığına tanıklık eden var mı? Ben hatırlamıyorum. Fenerbahçe'yi bitiren bu bence. Paraları taraftara iyi gözükmek için çar çur edersen toparlayamazsın. Bizim kulübün tek artısı bu bence. Taraftara iyi görünmek adına tek Falcao geldi oda patlak çıktı. Fatih Terim buna müsade etmiyor. Onun haricinde al birini vur ötekine. Hepsi aynı.