- Stop loss koymak zorunda mıyız. Stop loss'suz oynama seçeneği var mı. (Ben zararda iken stop loss kullanmam asla. Onun yerine beklerim.)
- Bazı coinleri ignore edebiliyor muyuz. Bazı coinlerin signallerini takip etmesin gibi. Yani white list veya black list mantığı. Black liste aldıklarımı kesinlikle almasın gibi.
- Ödemeyi size nasıl yapıyoruz. O günkü kur karşılığı TL olarak mı. Yoksa coin olarak mı transfer istiyorsunuz. Ya da direkt banka USD mi.
- Uygulamayı sizden apk dosyasını mı temin ediyoruz.
- Botu istediğimiz zaman durdurabiliyor muyuz. Mesela uyurken ya da mesai saatlerinde, yani borsayı anlık takip edemediğimiz dönemde çalışsın (alsın-satsın), onun haricinde ben online olup borsaya login olduğumda bir işlem yapmasın gibi.
- Gün içersinde belirli bir limit var mı. Oldu ki, 2 coin'i aldı, hemen %3 kâr yaptı. (3 tanımladım varsayalım.) Bu işlemi kapatınca, hemen yeni arayışa geçiyor mu. Yani sınır sadece anlık 2 tane olması ve miktar anlamında mı. İşlem limiti var mıdır.
Bu ay içersinde botu denemek kesinlikle isterim. Özellikle bir de ücreti başta değil de, ilk denemek isteyenler için ay sonunda ödenebilirse çok iyi olur. Hani sonuçta kâr yapıldıktan sonra aylık ödeme zaten uzatılır da.