hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu yazı 2 sayfa olsa sıkılmadan okurdum hocam net. Ben sizin ne demek, ne anlatmak istediğinizi de biliyorum ancak şimdiye kadar gür bir ses çıkmadı hiçbir takımdan, büyük ihtimalle de çıkmayacak çünkü her takım işine geldiği yere kadar susuyor. Adım kadar eminim eski adaletli futbola dönsek veya o sistemi geri getirsek her kesimin taraftarı maç izlerken keyif alır. Yendiğinde daha çoşkulu, yenildiğinde biraz daha sakin karşılar. Şimdi kim yense "koyduk mu", kim yenilse "hakem hatası, satılmış bilmem ne". Ben maçları gürültü olsun diye açıyorum artık, önceden kolayı cipsi koyar kenara etraftaki herkesi tembihlerdim maç bitene kadar dikkatimi dağıtmayın diye. Eskidendi hocam. Normalde beğenir geçerdim de içerlemişsiniz benim gibi, ben de buraya bir şeyler karalamak istedim
içerleme değil de yılların getirdiği tecrübe diyelim. futbolda büyük paralar milyar dolarlar dönüyor artık ve bundan nemalanan iyi kötü birçok kişi, yapı var. Türk futbolu gelişecekse önce bunları temizlemek lazım. Beşiktaş taraftarı herkesin eşit şekilde eşit şartlarda yarıştığı bir lig istiyor, bundan emin olabilirsiniz çünkü bu camiayı ve özünü biliyoruz, şampiyon olmak olmamak önemli değil.