ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam piyasaya yeni girecekseniz lütfen çok ufak bir bakiye ile girin. Kaybedecemeyeceğiniz parayı risk etmeyin.

Binance globali Türkçe olarak kullanabilirsiniz ama Binance arayüzü diğer borsalar kadar basit olmayabiliyor. İlk işlemlerinizi bir bilen ile yapabilirseniz daha iyi olur.

Diğer sorunuza gelecek olacaksam, parayı BinanceTr den vrya Btcturk, Paribu gibi Türk borsalar aracılığı ile atabilirsiniz. Ben paribu kullanıyorum, kimlik onayı sadece tc ve seri no ile yapılıyor. Kimlikli selfiye felan gerek kalmıyor.

Son olarak da Binance 1.000tl de 1tl komisyon alır. Komisyonu BNB ile öderseniz 1.000tl de sadece 0.75tl komisyon verirsiniz. Eğer kayıt olurken referans kodu yerine şunu yazarsanız: "EK2H1NPB" ömür boyu tüm işlemlerden %10 ekstra indirim alırsınız. Yani 1.000tl lik işlemde 0.10tl geri ödeme alarak toplamda 0.65tl komisyon verirsiniz. 1.000tl lik işlemde de bana 0.10tl gelmiş olur.

Ben kayıt olurken bilmiyordum, şuan her işlemde fazladan %10 komisyon veriyorum bari siz vermeyin.

Bunların dışında margin işlemlerinden kesinlikle uzak durun. Margin işlem tüm paranızıı gerçekten kaybedebilirsiniz. Kripto ağlarını iyi bilmelisiniz, yanlış ağa coin gönderirseniz tüm paranız yok olur. Ayrıca teknik - temel analiz olmadan işlem yapmanızı asla önermiyorum. Çok beğendiğim ve ücretsiz olan birkaç eğitim var. Kendi sistemlerine üye olursan erişebiliyorsun. Eğer iletisim@asametyildirim.com mail adresinden iletişime geçebilirsen hem bu eğitimlere ulaşabilmeni hem de Binance borsasını kullanabilmen için elimden geldiğince yardımcı olurum.

Not: Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Ayrıca benimle iletişime geçerseniz size asla bir coin tavsiyesi vermeyeceğime emin olabilirsiniz. Tek amacım geçmişte yaptığım hataları sizin yapmamanızı sağlamak.

Herkese iyi forumlar dilerim.
Hocam peki binance global yerine binance TR kullansam bir şey olur mu ? Binance TR dede coin sayısı fazla mı ? Sadece Tr kullanmak kötü mü olur. Teşekkürler