Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir kazım işlerini merak ediyordum ve bir çok kişi yapma etme gerek yok vs. diyordu. MSİ laptopumla 1660ti 6 gb ekran kartı ile kazım yapmaya başladım. Aşağıda gelir istatistiklerini bırakıyorum.
İlk başlarda merak ettiğim bazı konulara cevap vereyim. 1 kişiye faydamız olursa ne mutlu
* Binance pool ile kasıyorum
*24 saat açık kaldığı zaman günlük ortalama 40 lira civarı bırakıyor gayet güzel ve tertemiz para.
* Günde aktfi olarak 5-6 saat kendi işlerim için laptopu kullanıyorum o esnada da kazım açık biraz yavaşlasa da devam edıyor.
* Ekran kartı 60-65 dereceye kadar çıkıyor. Turbo fan sürekli açık
* Elektrik faturası bende ortalamadan 30-40 lira fazla getirdi. Hiç sorun değil.
* Laptop eskıyor evet ancak fan bakımları ve temizlik periyotlarını yaptıktan sonra sorun yok. 1-2 yıl sonra zaten laptopumu satıp yenisini alacağım.Eskimesi umrumda değil insan eskiyor da laptop mu eskimeyecek

* Grafikte gün gün değişmesinin sebebi dediğim gibi kendım kullandığım zamanlar düşüyor oyun işlemler vs. olunca ekran kartı paylaşmış oluyor.
* Başta dediğim gibi 1660 ti 6 gb nvidia ile durum bu. Üstünü altına artık siz biliyorsunuz deneyin görün değerse devam edin.
* Rabbim bol kazançlar versin kimin ne dediğine bakmayın deneyin ve kendiniz görün.