Merhaba arkadaşlar üniversite sınavında çalışmam gerekiyor bu sebepten ötürü aciliyetten instagram hesabım satılıktır.

Hesap İsmi : @geekmacro
Takipçi Sayısı : 73.500
Aylık Getirisi : Sahibine Göre Değişiyor Bu Durumlar İnstagram Sayfası Olan Bilir

Detaylar : Sayfayı 67k iken aldım Türk Data Çalışması + @9geek gibi yerlere reklam verdirip bir miktar reklam çalışması yaptırdım hesaba.

Hesap 15 Nisanda @Gain Şirketiyle Tek Seferlik Bir İş Yaptı Bilirsiniz Netflix Exxen Gibi Şirket Tek Seferlik Story+Post Reklam Karşılığında 230₺ KDV Dahil Bir Fiyatta Anlaştık.
Bunları Anlatma Sebebim Hesabın Büyük Şirketlerle Büyük Bir Geleceği Olmasıdır

Hesap 67.000 Takipçi İken Çağrı Taner 5.000₺ Teklif Etmişti Bu Konuyu Açmamla Birlikte Ona Tekrar Yazacağım Çünkü Bir An Önce Elden Çıkartıp Derslerime Odaklanmak İstiyorum.

Hesap Bir Şirket Aracılığıyla Geçen Aylarda Gittigidiyor,Çiçeksepeti reklamları girmiş bulunmakta en son girdiğimiz ay Çiçek Sepeti + Gittigidiyor kazancı yaklaşık 1.000₺ idi çok zorlamadan yaptık bu tutarı.(Ödeme Yatarken Bir Miktar Kesintiler Oldu.)

Hesabı Alacak Kişiye Site İsmini De Vereceğim
Çiçek Sepeti Yükleme Başına 2,4₺
Satış Bazlıda Yüzde 11 Kâr Oranı veriyor site

Burda da sol kısımda geçen ay kazandığımız tutar yazıyor.

Sayfa İçin İstediğim Fiyat : +5.000₺ tekliflerinizi değerlendireceğim.

Adminim Korona Olmasına Rağmen ,Kaç Gün İçerik Girememize Rağmen Sayfa Erişimi 2.9M dir keşfet almasa bile kemik kitle beğenisi 3-6K Arasıdır.

Whatsapptan İletişime Geçmek İçin Tıklayın.

Dip Not: Sayfayı Alacak Kişi Dışında Çiçek Sepeti Reklamlarını nerden girdiğimizi kimseye belirtmeyeceğiz.

İleriki Günlerde Çiçeksepeti Reklam olayları bitmesi durumunda bundan biz sorumlu değiliz.

Sayfa Satıldıktan Sonra Tüm Sorumluluk Alan Kişinindir.

İyi forumlar.