mlbdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, içimdeki suçluluk duygusundan ötürü buraya konu açmaya karar verdim.

Henüz 1 yaşını doldurmamış kedim GALİBA benim hatam yüzünden öldü. Teras katında oturduğumuz için epey rüzgar oluyordu ve sanırım normalde oynamak için sürekli miyavlayan kedimin yanına gece uyumadan önce sabah oynarım diye gitmemiştim. Sabah terasın çatısına bile baktım ama kedim ortalıkta yok. Üstelik epey yüksekteyiz. Doğru anladıysam gece ben uyumadan önce herhalde rüzgardan ötürü dengesini kaybetti ve düşmeden önce son çaba olarak miyavlayıp durdu, normalde hep oyun oynamak isteyince miyavladığı için uykulu halimle pek umursamadım ama galiba gelmem için miyavlıyordu. Bu tahminimden ötürü içimde bir suçluluk duygusu var. Sizce düşündüğüm gibi olan ve (oynamak istiyordur herhalde diyerek umursamamam durumu) yaptığım şey yanlış mıydı?
Öncelikle çok geçmiş olsun evcil hayvan kaybetmek evlat kaybetmek gibidir çok acı. Kediler normal ve genel olarak hep miyavlar hocam yani orda sıkıldığı için miyavlamıştır. Düşerken miyavlayacağını sanmam gece görmemiştir vb. ondan olmuştur. Sizin içinizde bir suçluluk olmasın yani..
Zamanında bir benzerini ben yaşamıştım bundan 7 yıl önce muhabbet kuşum ile yatakta uyurken uyuyakalıp kuşu ezmiştim :/ 7-8 ay boyu kendime gelememiştim ciddi ciddi psikolojim bozulmuştu.