Merhaba,
Bot bizim seçtiğimiz coinler üzerinden sinyal geliyor değil mi? Örnek ben Doge, Etherium, TLM, SHIB ve BTC seçtim diyelim.. Algoritma buna göre çalışıyor ve 1 i ya da 2 sinden sinyal geldiğinde alım yapıyor. Bu arada resimden baktığımda maksimum %5-6 olarak kâr olduğunda satılabiliyor gibi gözüküyor ama yoksa bu oranı biz belirleyebiliyor muyuz? Mesela Seçtiğimiz coinler için arka planda kar marjını ve yatıracağı tutarı da belirlesek nasıl oluyor.. Diyelim yukarda bahsettiğim 5 coin için Doge seçtim 100 $ dedim %15 kâr marjı seçtim, sinyal gelirse Doge coini için 100 dolarlık alımı yapsın ve %15 kar marjına geldiğinde satsın hatta bunu %10 karda %70 ini işte %15 de geriye kalan %30 u satmak gibi bir ayarlamada yapılabilir mi diye düşündüm. Hesabımda 1000 $ olsa da takip ettiğim coinler için bu tarz belirlemeleri yaptırabilirsek yani coin özelinde iyi olur diye düşündüm.. Yoksa Binancede 1000 $ dolarım var gelen sinyallere direk yarı yarıya bölerse belki farklı işlem yapmak isteyebiliriz gibi düşündüm.

Bu arada yazılım çok güzel gözüküyor, tebrik ederim. Umarım bu konuda ilerlersiniz, yolunuz açık olsun.