Merhaba arkadaşlar öncelikle kimse beni yanlış anlamasın, sadece soru sormak istiyorum.

Bu kripto para işine 3-4 ay önce girmiştim. Doge 15-20 krş olduğu zamanlar alıp-sattım. Neyse sonradan oradan kâr ettiğim para çar çur oldu yani hayrını görmedim. Epey bir süre uzak durdum pek içli dışlı olmadım. Sadece izledim. O zamanlar arkadaş benden görüp o da girmişti bu işe. Benden çok para kazandı diyebilirim.

Motor aldı, motoru bozuldu. Onunda işi rast gitmedi. Ortak bir arkadaşımız var. Bu ekonominin sıkıntılı olduğu dönemlerde, pandemi de sermayesi vardı. Borca sıkışıp ucuza arabasını satanların arabasını aldı, 2 hafta sonra başkasına sattı. Yaklaşık 4-5 tane bu şekilde araç alıp sattı ve 3 ayda 100 bin tl nin üzerinde kâr etti. Nişanlandı, yeni aldığı arabasıyla boş yolda duvara çarptı. Araba pert oldu, nişanlısının alnı açıldı, estetik ameliyat için 14 bin tl para harcadı.

Yani işin özeti şunu sormak istiyorum yine tekrar ediyorum kimse yanlış anlamasın kimsenin parasında gözüm yok, ama bu tür kazançlardan hayır görebiliyor musunuz veya işiniz rast gidiyor mu? Benim ettiğim kâr çok çok azdır belki 300-400 tl ama inanın bir yerlerden çıktı. Bu kripto işinden para kazanıp da çatır çutur yiyen var mı merak ettim sadece

Tabi şimdi olmadı diye ileride olmayacağı anlamına gelmiyor. Ama hocalarda haram değil demişti diye hatırlıyorum.