2015 te takip etmeye basladigim crypto dunyasi 1.5 senelik takip ve arastirma sonucu 2017 de adim attigimdan beri gayet kazandigim donemler oldu 2018 cok iyiydi benim icin 2019 2020 cok kotu oldu malesef ama olsun tecrube kazandim epey agir dersler olsada sorun yok hayat devam ediyor yine kazanacagiz ben gecen corona baslarinda bnb 4.9 $ dolardan 3771 adet bnb almistim benim kendi hesabim vardi ben binance de gectigimiz mart nisan aylarinda ethbull al sat yapiyordum elimde en son 292 adet ethbull vardi 67 dolardan alip 100 dolar arasinda satip ettigim kaarlara seviniyordum ethbull ile ben 500 dolari 7500 dolar yaptim 2 haftada binance daha sonra bull tokenleri delist yapacagini duyurdu bende ethbull baska borsalarda varmi yokmu hic bakma geregi bile duymuyordum o kadar emindimki ayni donemlerde ben fenerbahce borsasini takip ediyordum isin ilginci fenerbahce 7.8 tl iken biraz daha bekledim belki dahada duser diye ama malesef cok aniden yukseldi binanceda ethbull dan yaptigim kaarlarla elimdeki paralarin hepsiyle bnb almistim bir miktar kaar edip satmistim bir sure cash olarak bekledim bir sure sonra binance amerikada bir cok eyalette hizmet veremedi newyorkta yasadigim icin binance us hesaplari kapatinca aile bireylerimizin adina hesaplarla al sat yaptik gate tokenin ben sahsen daha cok yukselmesini bekliyorum dogrusu simdiki rakamlarin 20 30 x uzeri beklentim var bol sans .