Erc_Orc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5.10 civarından almıştım. Bir kaç k
Allah kurtarsın hocam sabır her şeyin ilacı bir konuda daha bahsetmiştim. 120.000 TL tersteydim 3 günde ne olduysa düzeldi. Nasip mi desem şansmı bilemiyorum.

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
düşünme ile olmuyor ne yazık ki 4 gündür negatif trendde ki pek çok indikatör daha düşecek diyor 0,36 dan destek alamazsa 0,28 yeni yeriniz.
Arkada bilinmeyen adamların buna izin vermeyeceğini düşünüyorum açıkcası. Shib çok derinden etkiledi doge'yi. Doge artık takip edenler için tamamen gündelik veya aylık masraflarını çıkarmak için yedek coini oldu.

Proyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şahsen dogecoin'ın arkasında sağlam insanların olduğu aşikar, her ne kadar şaka coini densede.
bende holo ve btt hakkında düşüncelerini merak ediyorum hocam. yıl sonu 0.1$ 'ı görür mü veya kaça gelebilir?
Selamlar hocam,

Holo ile alakalı çok kötü bir tecrübem var yaklaşık 30.000$ dolar parayı çöpe attım. 0930 iken almıştım arkadaşım hot ney olm o hotp*rno nun harammı yiyeceksin dedi gaza geldim zararını 0830'dan sattım sonra işte malum x20 mi mi yaptıydı... 3 gün sonra.. Kendime söz verdim ne takip ediyorum ne alım yapıyorum.

BTT'nin çok ekmeğini yedim 3-4 hafta önceye kadar herkes btt diyor herkes btt'yi konuşuyordu şuan da arzı azalmasına rağmen bir çok yatırımcı önünü açık görüyor. Şahsen gate'de ki saçma sapan tokenleri alacağıma btt'ye yatırım yaparım en azından rahat uyku uyurum. (Not:Ben uyku uyumuyorum 3 saat yetiyor)

AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şey diyeyim mi😀 İndikatörlere Doge’de bakarsanız yanılırsınız.
Doge için en doğru sonuçları veren indikatör : Twitter 😀
Aslında sen biraz yatırım yapsan pumplanmış olur... Terste kalırsam bir el atarsın değil mi?