Merhaba Arkadaşlar
nestable uygulamasındaki aşağıdaki kodlarım yer değiştirdiğimde veritabanına kayıt yapıyor, bu şekilde sıkıntı yok, bu uygulama görsel açıdan basit kaçtığı için DRAG & DROP uygulamasını yapmak istiyordum, kodları DRAG & DROP a göre uyguladığımda yukarı aşağı yer değiştirme yapıyor ama veritabanına yer değişikliği ilgili otomatik kayıt yapmıyor, bu konuda yardım edebilirmiziniz.
Nestable Kodlarım ve JS kodum
<script>
$('.uk-nestable').on('change.uk.nestable', function(e){
var siraid=$(this).attr("sira-id");
var data = $("#list").data("nestable").serialize();
$.post("islemler.php?islem=ayarsiralama&bilgiid="+siraid,{value : data},function (a){
$("#bildirim").html(a);
});
});
</script>
<ul id="list" class="uk-nestable" data-uk-nestable="{maxDepth:1}" sira-id="<?=bilgicek($ayarId,"id")?>" >
<?php foreach($idler as $id){?>
<li class="uk-nestable-item" data-id="<?=bilgicek($id,"id")?>" data-name="<?=bilgicek($id,"bilgiName")?>">
<div class="media-body">
<div class="row">
<label for="<?=bilgicek($ayarId,"bilgiName")?>" class="col-md-5"><?=bilgicek($ayarId,"bilgiText")?></label>
<div class="col-md-2"><input onchange="ayarduzenle(this);" type="checkbox" id="checkbox-<?=$ayarId?>" switch="info" veriid="<?=$ayarId?>" name="<?=bilgicek($ayarId,"bilgiName")?>" value="1" <?=bilgicek($ayarId)=="1"?"checked":""?>>
<label for="checkbox-<?=$ayarId?>" data-on-label="On" data-off-label="Off"></label></div>
<div class="col-md-5"><?=bilgicek($ayarId,"bilgiNot")?></div>
</div>
</div>
</li>
<?php } ?>
</ul>DRAG & DROP kodlarım
<div class="form-group">
<ul class="list-group" id="basic-list-group">
<li class="list-group-item mb-2">
<div class="media">
<div class="avatar-xs me-3 mt-2">
<span class="avatar-title bg-primary rounded-circle font-size-20"><i class="mdi mdi-cursor-move"></i></span>
</div>
<div class="media-body">
<div class="row">
<div class="col-md-3">
<p class="pt-3">Product A</p>
</div>
<div class="col-md-2">
<p class="pt-3">Product B</p>
</div>
<div class="col-md-7">
<p class="pt-3">Product C</p>
</div>