yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsi geçen kişi ben oluyorum yüksek ihtimal 100.00 adet ''satış yapan'' tema dediğim için.

Kötü konuşmak değil; tek sitenize mahsuben yaşadığınız bir problem nedeniyle her şeyi temaya mal edemezsiniz dedim ama siz hala bildiğinizi okumakta ısrarcısınız.

Bilgi paylaşırken tek taraflı bakılmaz, her yönü ile incelenir bahsi geçen konu.

Diğer forumda cevabınızı görsel ile kanıtlı olarak vermiştim ama burada aynısını yapmayacağım.

Körü körüne iddia ederek saçma bir başlık ile konu açıyorsanız; gelen tepkilere hazırlıklı olacaksınız.

Burada kaale alınmadığınızdan tepki almamış olabilirsiniz belki, bir de o açıdan düşünün isterseniz?
Çok saçma bir bakış açısı.
Aşırı saçma hem de.
Laf olsun diye bir mesaj.
Ne demek kaale alınmadığım için tepki almamak?
Ya da tepki almak için kaale mi alınması gerekiyor?
Burada herkes konu açıyor kaale alınıyor ve tepki görmüyorlar tabi eğer savundukları konuların desteği varsa...

Dostum 2 forumda da konu başlığı aynı.
Peki ben sana şunu sorayım o zaman
acaba orada tepki verilmesi bilgisi zayıf olan kişilerin sadece bir temaya popülaritesinden dolayı katılımından kaynaklanıyor olabilir mi?

Ben asla insanlara hakaret etmem. Ama sizinki biraz terbiyesizlik.

Siz bana cevap verebilecek kapasitede değilsiniz, ben bir konu açarım eğer size uymazsa fikrinizi söylersiniz. O forumda da test sonucunu attınız mesajınızı beğendim. Burada hakaret etmeden illa fikrimi söyleyebilirim.

Yaşınıza bağlıyorum. Saçma konu diye bir şey yok.
Saçma olan bence sizsiniz.
Biraz araştırma yapın son zamanlarda o tema için ne kadar ağırlaştığı konusunda çok açıklama var.
Hiçbir şey hayatta düz gitmez değişebilir.
5 sene bir host kullandım mükemmeldi artık kötü başkasını kullanıyorum.
Yarın iyi bir gelişmeler olur o zamanda överiz.
Benim söylediğim basit birşeydi Astra koyunca 2.5 kat hız artıyor. Hepsi bu.

Akşam akşam cidden sinirlendim.