Polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Aşağıdaki linkte bulunan cihazım satılıktır. Kozmetik olarak hiçbir problemi yoktur sarj aleti ile birlikte verilecektir.

İlan açıklamasında da belirttiğim gibi AMD Radeon HD 6770M ekran kartı bu modellerin hepsinde sorunludur fakat kullanıma engel değildir. Zaten cihaza Catalina yüklemesi yaptım AMD kartı Catalina desteklemediği için yine devre dışı bırakılması gerekiyor. O yüzden Mojave ve üst sürümler için amd kartına ihtiyaç yoktur.

İntel i7 işlemci bulunmakta ve 16gb 1600mhz ddr3 ram bulunmaktadır.
1tb sandisk ssd ultra harddisk bulunmaktadır.
pil durumu iyi ortalama 2-3 saat arasında gitmektedir.

hoparlörleri patladığı için cızırtılı bir ses çıkarmakta ortalama 600 ile 900 arasında tamir edilebilir.
fiyat emsallerine göre oldukça uygundur fakat cuzi pazarlık edilebilir. ( sorunlarını göz önünde bulundurarak fiyatı yazdım. )

belirttiğim şeyler dışında herhangi bir sorun vb. problem bulunmamaktadır. yeni cihaz aldığım için ihtiyaç fazlasıdır. Mac kullanımına yeni başlamak ve dev ekran bir macbook sahibi olmak istiyorsannız kaçırılmayacak bir cihazdır.

ödeme havale-eft ile kargo gönderimi sağlayabilirim.

200tl değerinde işlemci macunu ile birlikte göndereceğim.

ekstra sorularınız için pm gönderebilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-2011-late-17inc-intel-i7-16gb-ram-1tb-ssd-922622584/detay/
Windows kurulursadamı ekran kartı çalışmıyor? Yani işletim sistemindenmi yoksa donanımdanmı?