Merhaba arkadaşlar uzun süredir aklım da olan bir işletme açma planım var dı Spor Salonu bunun için spor yaptığım zamanlarda tanıştığım bir spor hocası ile fikir yürüterek başladım sonrasında kendisine spor salonu açalım sen çalıştır sermaye benden dedim oda mantıklı baktı ortalama 1 yıllık bir araştırma sonucu bir Salon bulduk ama hiç şu konuyu konuşmadık sen ne kadar ücret alacaksın bugun net olarak konuyu sordum bana özel ders su Protein tozu vs tüm gelirler de yarı yarıya düşünüyorum dedi yani bu durum da salonun gelir 20 bin pund ise 10 onun 10 benim oluyor tabi tüm giderler çıktıktan sonra bir kaç arkadaşıma danıştım bana o hiç para koyuyorum tüm parayı sen ekliyorsun o gelire ortak oluyor diyor bu biraz kafamı karıştır di hali hazır da bir işim var ben başında durmayacağım bu durum da sizin fikriniz nedir bu mantıklı bir ticaret olur mu?
Tüm sermayeyi sen koyacaksan maaşlı bir hoca bulup çalıştırabilirsin. Spor salonunun başına da orada duracak güvenebileceğin birini bulursun. Tabi bahse konu spor hocası alanında çok iyiyse ya da hatırı sayılır bir müşteri kitlesini beraberinde getiriyorsa o başka.