Merhaba arkadaşlar Sektörü ve uygulamayı söylemeyeceğim malesef bu uygulama işine girdiğimde hiç birşey bilmiyordum sürekli reskin için para toplar millete reskin yaptırır dururdum hep admob veya console sorun çıkarırdı
işi tam öğrendim kendim yaptım sürekli ve bu işi meslek edindim forumda bir sürü arkadaşlıklarım oldu yardım ettiğim insanlar oldu para kazandırdığım insanlar oldu ee bunun yanında nankörlük yapanlarda olmadı değil
ben bu uygulama fikrini çıkardığımda çoğu arkadaş gereksiz dedi tutmaz dedi boşver dedi parana yazık dedi ve dedi dedi

Neyse Fikrimi hayata geçirmek için yazılımcı buldum sıfırdan yapamadığım için malum birini bulmak zorundaydım ilk girişimim dolandırmayla sonuçlandı bütün birikimim gitti fakat yılmadım tekrar bütçe ayırıp
bu sefer güvenilir bir arkadaş ile anlaştım işe koyulduk sağ olsun kısa sürede çok güzel teslim etti işi;
Reklamsız kendi Aso tecrübelerimle uygulamam şuan milyonluk uygulamaların önünde duruyor aramalarda ilk 10da gerçekten çok sevindirdi bu beni
uygulamamda Admob yok zaten kazandırmıyor ha bire sorun çıkarıyor böylesi daha iyi diye düşündüm

2 haftada ettiğim gelir aşağıdaki gibidir 3 iade talebi gelmişti tabi bizim Türkler hizmeti alıp kullanıp iade etmesini seviyor eğer iadeler olmasaydı 750 TL civarı olacaktı.
Bayramdan sonra reklam vereceğim adsden günlük gelirim 300 tl civarında olacak gibi yanılmam pek bu konularda bu yüzden danışmanlık hizmeti verdim lakin herkes sorar eder çıkar gider
herkese yardımcı oldum bu konuda..