wam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sebep
iğne ucunu doldurmaz bir sebep aslında. hırsızlık arsızlık ve diğer adını bile anamayacağım şeyler değil emin olun.
tek kabahatim süreci ciddiyetle takip etmemek. aslında denetimli serbestlik hakkımda bu yüzden yandı.
takip etmediğim için. ne bileyim ifadem alındı bırakıldım sonra ufak bir mahkeme. sonra uzun süre sessizlik.
sonra yine mahkemeye çağrılıyorum. denetimli serbestliğe gitmemişim. ya hiçbir evrak falan gelmedi bana.
yani ortada hiçbir belirti yoktu aslında. yinede daha fazla önem vermem gerekiyordu. durum tam olarak bu.
Tartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim geçmiş olsun.

AÇIK İÇİN BU DÖNEMDE = korona yüzünden içeri almıyorlar , cezanın yatarı yok kamu yararına çalıştırma olabilir , içeriyede girmezsin kapıdan evrakları halledip 3-4 saat bekleyip salarlar. yani oraya eşyayla vs ile gitme

KAPALI İÇİN = 15 gün önce arkadaşım girdi çıktıya girdi, maalesef ki durum cok kotu. 10 gün tek kişilik hücreye atıyorlar. korona yüzünden. sigara icmek yok 1-2 defa anca. tek basına cok problem. suçtan ve şehire göre tabi ki değişebilir ama antalya, istanbul ve isparta cogu cezaevi suan bu sekilde.
Öncelikle teşekkür ederim. Ben Balıkesir'de yaşıyorum. Aynı durum burası için geçerli değildir umarım.

mazisel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tip gir çık durumları oluyor hocam hükmün açıklanmasının geri bırakılması bozulduğu için kanunen girmen lazım fakat cezan az ve açık olduğu için gir çık yaptırırlar muhtemelen yinede bunu dikkate alıp umutlanmadı istemem ifadeye diye çağırıp 4 yıl bırakmadıkları var Allah yardımcın olsun umarım 1 gün olur
Tek umudum bu gerçekten. Dediğiniz gibi beklenmedik bir durumda olabilir ondan korkuyorum.