hangi il kapısına gidelim ?
zor bi dönemde olmasam öyle yapardım valla
borç 3000₺ üstü ise icra yolu ile alınabiliyor maaşlarından kesilerek
Evet 3000 üstü
Şiddet bu olayı çözmez daha kötü duruma getirir arkadaşlar sakin olmak lazım haklı iken haksız duruma düşmemek için. İlk önce bir konuşun derdi ney anlayın baktınız olmuyor icra dairesine giderek icra başlata bilirsiniz, icra kâğıdı geldiğinde itiraz süresi olacak itiraz eder etmez bilmemem duruma göre dava şekillenir, bu arada sözleşmeniz var mı icra açılırken çok sormuyorlar ama itiraz olunca sizden de alacağınızı kanıtlamanızı isteye bilirler..
Kira sözleşmemiz var normalde banka hesabına yatırıyolar kirayı 3-4 aydır yatmadığının kanıtı var
Saygıdeğer hocam bence kiracınızın suyuna gidin. Sizin de paraya sıkışık olduğunuzu en azından borcunun belirli bir bölümünü ödemesini istediğinizi belirtin. Ayrıca ileride de esneklik sağlayacağınızdan filan bahsedin, kısaca tatlı dil ile okşayın.
* Eğer yanlış anladıysam kusura bakmayın, kiracınızın ekonomik durumunda sorun olması nedeni ile borç yaptığını varsayarak yorum yapıyorum. *
Haklısınız, ilk etapta öyle yapmayı düşünüyorum ancak durumları var sadece gıcıklık olsun diye ödemiyorlar
1. Ne iş yapıyor dükkan'da
2. Kira Kontratı Tutarı nedir?
3. Kira kontratı dışında bir evrak imzalatıldımı?
Daire ama taşımacılık yeri olarak kullanıyorlar ofis, kira kontratı 1200 lira olması lazım başka bir evrak imzalatılmadı