Yorumunuz için teşekkür ederim hocam Mynet Hürriyet gibi bilindik haber siteleri dahamı pahalı olur ortalama ne kadar ücret isterler bilginiz var mıdır ?
Hocam benim bildiğim Hürriyet'ten haber çekemezsiniz. Onlarda zaten bir kısmını ajanslardan alıyor. Bir kısmını kendi editörleri yazıyor.
Siz
AA
İHA
DHA
Hibya
Beyaz Haber Ajansı
gibi yerlerden almalısınız
aa iha dha içinde de en uygunu hatırladığım kadarıyla İha oluyor. Bir de şöyle ki, yerelhaber var, tek kategori haberi var. Yani bütçenize göre ayarlama yapabilirsiniz. Bne her haberi çatır çatır çekeyim derseniz sanırım aylık 2.500 TL'yi falan buluyor.
Beceren üstadlar nasıl becerir bilmiyorum ama ÇOOKKKKK açık fikrimi yazayım haber sitesi açıp dev rakiplerle mücadele etme şansı yok. Adamlar personel çalıştırıyor. Mİlyonlarca hit alıyor. Nasıl anlatayım bilemiyorum şevkinizi kırmak istemiyorum. Size sadece örnek vereyim.
Benim haber sitem 15 yaşında DA 52 PA 47 Ahrefs DR 53 UR 37 Alexa 4 K... news kayıtlı, nabızzapp uygulamasında var. Ama günlük adsense günde 1 TL nadiren 2 tl veriyor. Haber sitesinden para kazanmak çok çok zor. Sitemide çok merak ederseniz PM den söylerim gizlim saklım. Heee derseniz size neden yapıyorsunuz. 1- Artık girdik çıkamıyoruz. 2- Benim DA özellikle DR değerlerim yüksek olduğu için çok sıkı tanıtım yazısı satıyorum. Büyük ajanslarla çalışmalar yapıyorum toplu işler alıyorum. Ama dediğim gibi sitem 15 yaşında her gün ama her gün haber girilen bir site. Ama derseniz ben bir takım uzmanlıklarım var DA değerimi hemen 50+ DR değerimi de hemen 50+ yapabilirim diyorsanız sakın düşünmeyin hemen girin derim.
Tüyo: Bence alacağınız domain en az 8-10 yaşında olsun.
Şİmdiden hayırlı olsun