Merhaba, benim yaşadığım sorunu başkaları da yaşamasın diye anlatıyorum aman dikkat
Office programlarını ve windowsu cracklemek için bilgisiyarıma kmspico indirdim (fake orijinal site yapmışlar saçma sapan biryerden indirmedim) kmspicoyu tercih etme sebebim ise önceden kullanmamdı.

Tebrik etmek lazım adamlar işini yapıyor ama fazla yapıyor allah razı olsun crackledi işimi gördüm fakat sonrasında google.com a bağlanamama gibi sorunlar yaşadım (google.com.tr de sorun yok) başta sorunun bundan kaynaklı olduğunu anlamadım operadan sandım edge ile denedim hiçbir sorun yoktu google.com.tr ile açıldığı için operayı sildim chrome indirdim aynı sorun sonradan farkettim sorunun kaynağı tarayıcı değilmiş... Bir discord da başkalarından yardım istedim biri bende aynı sorunu yaşıyorum dedi hiç kmspicodan şüphelenmedim aklıma bile gelmedi dedim yapacak birşey yok bekleyelim bakalım

Öbür gün arama çubuğum çalışmamaya başladı yine oraya sordum aynı kişi bende aynı sorunu yaşıyorum dedi dedim haa bişi indirmişiz düşününce aklıma kmspico geldi o da indirmiş artık sorunun kaynağı belliydi ama hala çözüm bulamadan bomboş bekliyorduk.

Bugün görev yöneticisini açacağıma yanlışlıkla oturumu kapattım son anda iptale bastım yeniden açıldı fakat programlar kapanmıştı hepsini yeniden açtım hala aklımda yok google da klasik işlerimi yapıyorum farketmedim de arkadaşım aa sorunu çözmüşsün diyince farkettim google.com çalışıyor demek ki arkada açık olan bir uzantısı bu sorunu yaşatıyor görev yöneticisinde ayrıntılı baktım fakat bulamadım, sistem dosyalarında kmspico adında bir klasör buldum onu sildim sorun çözüldü mü diye birşey aratmayı denedim vee karşılaştığım görüntü...
daha böyle birşey asla indirmem gider 100TL ye alırım daha da indirmem