Konu
💫🎈 WHMCSTR ~ Corporate Ultra Premium Tema Boostrap 4 ~ Full Responsive K.K 12 Taksit! 💫
10-05-2021, 02:50:42
Misafir
WHMCSTR adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kısa süreliğine
$101
$80 + KDV
Demo Hesap: Email:
demo@demo.com
şifre: demo
Temamız
Devredilemez , Satılamaz
Alan Adı Değişimi
Ek Ücrete Tabidir
.
Temamız Son Sürüm Desteklidir (8.1.x)
6 Ay Boyunca çıkacak Güncellemeler Destek paket ücretiniz ödiyeceğiniz ücretin içerisine dahildir.
Temamızı satın almadan önce Mutlaka Sürüm Kontrolünüzü gerçekleştiriniz.
Temalarımızın Açık kaynak olmasından kaynaklı Ücret iadesi Kesinlikle Yoktur!
Tasarım Yönetim Modülümüzü Tema ile birlikte %30 indirimle satın alabilirsiniz. Sipariş esnasında sepete ekleyebilirsiniz.
Temada Tasarımsal hiçbir değişiklik ücretsiz Yapılmamaktadır , iş yoğunluğuna bağlı olarak talebiniz reddedilebilir.
Firmamızdan Hizmet Alan Bütün Müşteriler
Hizmet Sözleşmemizi
Kabul Etmiş sayılır.
WHMCSTR.NET
Telefon & Whatsapp İletişim Hattı:
0850 302 92
66
Mail & Skype:
info@whmcstr.net
Satış öncesi net ve emin konuşmalarından dolayı başlarda biraz ilgisiz olacağını düşünüyordum. Satın alıp almamak arasında kalmıştım fakat kendisi açık sözlü bir insan olduğu için sonrasında ilgilenip ilgilenmeyeceği konusunda emin değildim. Neyse olacaksa olsun dedim ödemeyi yaptım ve ödeme sonrası sunduğu hizmet ve yardım severliği gerçekten büyüleyici oldu benim için. Böyle bir insanı tanıdığım için çok mutluyum. Kendisi gerek modüllerinin fiyatları konusunda, gerekse sunduğu hizmetler konusunda oldukça iyi bilgiler verdi. Benim yapmam gereken işleri bile tamamladı. İşimle alakalı bana bilgiler verdi. Bu temayı aldığım için ve kendisini tanıdığım için son derece memnunum. Kesinlikle iş yapın ve asla pişman olmayacaksınız..