Shrin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tüm yorumları okudumda neyi ıspatlamaya çalışıyorsunuz ? her borsa da sorun var. gate.io'nun yok olmayacağını huobinin batmayacağını kimse garanti edemez. Coinbase ile ilgili çıkan haberleri de okuyoruz. Adam %80'inini satmış vs vs. Tehlikeli gördüğünüz borsadan çıkın, uyarınızı yapın ve bitirin. Bu fanatiklik bitirme politikası bizim milletin iliklerine işlemiş. El mahkum işlem yapmak zorunda kalabiliyoruz. Bizim en güvenilir türk borsası dediğimiz xxxTurk 4 gün coinimin üzerine yattı. Ne zaman ki cimere şikayet konusu açıyorum dedim. 15 snye'de transferim hesabıma geldi. Hepsinde biraz var yani kısaca. Denk geldi mi geliyor işte.
Hocam en baştan okuduysanız yanlış izlenim almışsınız, ben zaten uyarımı yaptım çekildim, ısrarla mükemmel site diyenlere yazdım ben onu, daha önce bir arkadaşta thodex için uyarıda bulunmuştu ve laf yemişti bu tarz şeylerde fanatiklik olarak bakmayın, bu kişi ne olmuşta bu konuyu açmış diye düşünürseniz yararınıza olur. Sms sistemleri aşırı kötü olan, tasarımı 10$ a wp kuran kişilerin kurulumundan farksız görünen bir siteyi savunmanın hiçbir mantıklı tarafı yok hocam.