Salihu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Selam, yakın zamanda HTML/CSS/JS öğrenmeye ve bunu meslek haline getirmeye karar vermiştim. Uzun uğraşlar sonucunda gelişme göstermeye başladım. Artık sıkıcı bölümleri geride bırakıp, döküm yaparken mutlu olduğumu fark ettim. Hiç pes etmeden devam ettim.

Forumda gezinirken @Metehaan; bey'in ücretsiz olarak dağıttığı bir arayüze denk geldim. Çok hoşuma gitmişti. İnternette bulduğum ücretsiz template çizimleri beni bi noktaya kadar götürüyordu. Hemen kendisine ulaşmak için WhatsApp'dan yazdım ve beni hiç kırmadan tüm her şeyi cevapladı. Arayüz template konusunda istediğim zaman yardımcı olabileceğini açıkladı.

Hatta ücretsiz olarak dağıttığı arayüzde istediğim değişikleri yapabileceğini iletti. İstersen eğer bitirebilirsen ücretsiz olarak onuda dağıtırız dedi. Tabii dedim ancak maalesef ki bir sitem yoktu. Oda kendi sitesine yükleyebileceğini söyledi. Yani benim için elimden gelen her şeyi neredeyse hiç kırmadan yaptı. Çok kaliteli bir insan kendisine buradan tekrar tekrar teşekkür ederim.

HTML/CSS artık öğrendim gibi. Tabii bilmediğim, görmediğim bir hatam yoksa. Eğer kodları incelerken bir hataya denk gelirseniz veyahut bir öneriniz varsa bunu bana iletebilirseniz gerçekten çok ama çok çok çok sevinirim. Her öğreneceğim bir bilgi benim için çok ama çok önemli. Açıkçası etrafımda kimse olmadığı için danışabileceğim kimselerde yok. Tekrardan çok teşekkür ederim şimdiden.

https://www.metbi.net/yazi/ucretsiz-...el-temasi-html

Yukarıda linkini bıraktım. Oradan erişim sağlayabilirsiniz, dosyaları indirebilirsiniz.

Umarım işinize yarar. Çoook teşekkürler!
Başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun.

BilalGedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisinin tasarımları gerçekten başarılı ve hoş. Yine profesyonellik ortada. Ben de izninizle kendisine teşekkür ederim. İhtiyacım olduğu vakit ilk yazacağım kişidir.
@Metehaan; Sağ olun, var olun.
Sizin de emeğinize sağlık, gerçekten çok hoş görünüyor, şimdi tekrar inceledim.
metehandemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık.
@Metehaan; sizin de elinize sağlık, tebrik ederim
Değerli yorumlarınız, düşünceleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.