Bir kac ay önce Türkiye üzerinden kiripto para alayim dedim. Googleye yazdigimda bu sitede siralamada vardi. Üye oldum bakiye yükledim. 400 tl gibi bir miktar doge aldim. Aylarca sorunsuz giris yaptim. Alim satim yapiyordum hatta 400 oldu 2000 tlye yakin. Sonra bir gün giris yaptigimda destek talebi olustur diye yazi cikti. Destek yazdim. Yurt disi ip adresi oldugu icin 3. seviye üyelik istediler. Benim üyeligim 2. seviyeydi 3. seviye icin basvuru yapmistim kimlik vs reddedildi. Bende bunlara Üyelik yükseltmeyip bakiyemi baska hesaba yada iade etmelerini söyledim. Tamam dediler cüzdan hesabi istediler. Forumdan bir arkadasin hesabini verdim. 1-2 gün gecti ses cikmadi. Sonra yazdim israrla 3. seviye üyelik istediler. Bende güvenmedigimi ve bilgilerimi göndermeyecegimi söyledim. Aramizda biraz yazisma oldu. Bende suc duyurusunda bulunacagimi belirttim. Ondan sonra cevap gelmedi. 1-2 defa daha mail attim sonuc yok. SIkayetvar ve bir kac forumda konu actim. Yarinda Konsolosluga gidip suc duyurusunda bulunacagim. Size tavsiyem bu siteden uzak durun.