FİYAT TEKLİFİ ALMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ WHATSAPPTAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

REFERANSLARIMIZIN BİR KISMINA AŞAĞIDAKİ YORUMLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
ŞUANA DEK 500+ FİRMA VE ŞAHSA REKLAM KURULUMU, OPTİMİZASYON VE AYLIKDANIŞMANLIK HİZMETLERİ VERDİK.
NAKLİYE, E-TİCARET, EMLAK, SAĞLIK, TURİZM, EĞİTİM, HABER SİTELERİ, FİNANS SEKTÖRÜ HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLERİN BİR KISMIDIR.

SİPARİŞ ALINIP, ÇALIŞMAYA BAŞLANDIKTAN SONRA BİZDEN KAYNAKLI BİRGECİKME VE İŞİ YAPAMAMA DURUMU DIŞINDA İADE MÜMKÜN DEĞİLDİR. İŞ, SİZE BELİRTİLEN SÜRE İÇERİSİNDE YAPILACAKTIR.

ÖDEME KESİNLİKLE PEŞİN ALINIR, GÜVENMEYEN KİŞİLERLE ÇALIŞMAMAYI TERCİH EDİYORUZ,BU TALEPLE ULAŞMAZSANIZ SEVİNİRİM.

ÇALIŞMA ŞARTLARI (MUTLAKA OKUYUNUZ)

Çalışma Koşullarımız:
Adwords Optimizasyon paketi, Hizmet teslim süresi maksimum 2 iş günüdür. İşlem sonunda birebir rapor verilir.
Adwords Kurulum paketi, Maksimum tamamlanma suresi 3 iş günüdür. İşlem sonunda birebir rapor verilir.
Adwords Aylık danışmanlık paket, Maksimum 3 iş günü içerisinde başlanır, 30 günlük bir çalışmayı kapsar.

Bu çalışmaların hiç birisi müşteriye dönüşüm garantisi, maliyet düşüşü garantisi veya performans artışı garantisi sunmaz.

İADE KOŞULLARI!!!
Çalışma yapılacak hesabın sahibi müşteri ise hesaptan kaynaklanan şüpheli ödeme/ödenmemiş bakiye/reklam veren doğrulaması sorunları tamamen müşteriye aittir.
Hesap benim tarafımdan sağlanırsa hesapla ilgili yaşanacak bu sorunlar telafi edilecektir. Anlaşılan süre içerisinde telafi olunmaz ise ücret iade edilir ve Çalışma sonlandırılır.
Hesabın kimin tarafından sağlandığı önem arz etmeksizin, reklamda yaşanacak Sistemleri Atlatma, Kötü Amaçlı Yazılım gibi hatalar tamamen site/uygulama kaynaklıdır ve müşterinin sorumluluğundadır. İade şartları dışındadır.

Reklam veren doğrulaması, her koşulda müşteriye aittir. Sahte bir reklam veren doğrulaması yapmamaktayız.

Her türlü sertifika doğrulamalari reklam verene aittir.

Müşteri, çalışma sonrasında, reklamda haberimiz ve bilgimiz dışında herhangi bir değişiklikte bulunursa ve bundan kaynaklı bir askı/performans veya başka bir sorun ortaya çıkarsa tüm iade şartları dışında kalmış olacaktır.

İş yapmak üzere anlaştığımız herkes bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

Birebir Ads Uzmanlık Eğitimi

Adwords konusunda kendini geliştirmek ve uzmanlık kazanmak isteyenler için Birebir şekilde eğitim vermekteyiz. Eğitimi bedeli 7.500₺'dır. Zoom yada meet üzerinden yapılmaktadır. Bu konu için de ulaşabilirsiniz. Eğitim yaklaşık 6 saat sürmektedir ve günlere bölerek yapılmaktadır.

BAZI REFERANSLAR

[/SPOILER]