Merhabalar R10 daki Firmalardan Türkiye Lokasyon İçin Şöylüyorum...
Radore ve
Netininternet kendi sitelerinde neden piyasa göre düşük performanslı ürünlere göre acayıp yüksek fiyatlar ile ürün satıyorlar R10 daki satıcılar var iken oralardan almayı düşünmüyorum ve tavsiye etmiyorum lakin işin saçma yeri milet orada kendi sunucusunu barındıyor 3-4 kat ucuz fiyatına satıyor çözemedim bu işi
@Radore;
@Netinternet;
Fiyat konusunda bir şey söyleyemem, biz hiçbir zaman rekabetçi olmadık fiyat konusunda ve olmamızda çok mümkün değil.. Verilen hizmetlerin hepsinde belirli bir standart (bu sadece alt yapı anlamında değildir) olması için ciddi miktarda sabit giderlere katlanmak zorundayız. Örneğin dışardan bakanlar veri merkezi olarak bizim en büyük gider kalemimizin internet veya elektrik olduğunu düşünebilir ama ezici bir üstünlükle en büyük gider kalemimiz insan kaynağıdır.
Paket özellikleri konusu son zamanlarda müşterilerimiz tarafından haklı sebeplerle çok sık eleştirildiğimiz için yıl başından bugüne ciddi bir yatırım yaptık. Alt yapıda çalışmalarımız devam ediyor ve tamamlandığında gelişen teknolojiye ayak uyduracak yeni paket özellikleri yayınlayacağız, eski paketleri de kaldıracağız.
Tabi tüm bu yatırım, yapılan çalışmalar karşılığında müşterilerimizde hiçbir beklentimiz yok. Yeni paketlere geçiş tamamen ücretsiz olacak, herkesin kaynağı güncel teknolojik gelişmeler ışığında düzenlenmiş olacaktır.
Ayrıca bizim fokuslandığımız alanlar genellikle veri merkezi hizmetleri ve cloud şeklindedir.
Merakınızı bu yazdıklarımla giderebilmişimdir umarım...