Kaynak yok bişey yok bu nasıl başlık. Ayrıca siz Binance'nın müşteri hizmetlerinin olduğunu mu sanıyorsunuz ?
Uzun süredir Gate io kullanıyorum. xxx.xxx ve xx.xxx çekimlerim birçok kez oldu. Dünyada 22. sıraya çıkan token onlardaydı ve haftasonu ciddi üye kaydı gerçekleşmiştir.
Gate io da KYC ŞART. Bunu bilen çekimini rahatlıkla yapar. Kimse al sat da sorun yaşamadı. Bence başarılı borsa e oldukça güvenilir buluyorum. Daha da ileri gidiyorum , birçok tokena ulaşabildiğiniz ve Startupları oldukça katlamalı geçtiği için Yeni Binance olarak görüyorum.
Ekleme yapayım. binance da canlı desteğe bağlanmaya çalış. 48 saatten önce bağlanamazsın. Nerden biliyorum, geçen gün 72 saatten fazla bekledim
gate.io resmi instagramındna son yorumlar buyrun bunlarda mı fake? artı olarak hiç mi yabancı coin forumu takip etmiyorsunuz arkadaşlar, dolu var maalesef, ben uyarayımda, durduk yere övdüğünüz sistemler genelde toz olabiliyor dikkat edin derim. Edit: şimdi aynı hesapta başka yorumlarda gördüm türk bir arkadaşın bir kaç btcsi içerde kalmış ve alamıyormuş.