Merhabalar benim Almanya Adsense hesabim yok ancak forumda bugünlerin meshur konusu Payoner Almanya DE IBAN hesaplarini kapatacak ve peki Almanya Adsense hesaplari olanlar paralarini nerden cekecek ?
Ben bu konuda forumdaki arkadaslarima yardimci olmak (komisyonuyla) gibi bir düsüncem var fakat ben bunun size bir avantaji olup olmayacagini bilmek istiyorum. Sadece Almanya Adsense den gelir elde edenler cevap verirse sevinirim
Soru su : Yüzde kac tan vazgecebilirsiniz ?
bunu sormamin sebebi Almanya IBAN i Almanya disinda veya söyle diyeyim Almanya ya siniri olan Avrupa ülkeleri disinda elde edebilen olamayacak gibi görünüyor. Ve Avrupa ülkesinde yasayan her vatandas dogal olarak eger hesabina Google Ireland dan para girisi oldugunda bunun vergisini ödeyecek ve sirket kurmasi gerekecek. Türkiye de su an bunun giderleri ne kadar tam olarak bilmiyorum.
Bu yüzden arastirmalarima baslamadan önce sizlere sormak istedim? Yüzde kac tan vazgecersiniz ya da vazgecmez misiniz?
Ben bu sorumlulugu üstüme aldigimda sizden gelen gelirlere göre yüklü vergiler ödemek zorunda kalabilirim, bunlarida kendim hesaplamam gerekiyor.
Konu hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum.
Yapmak istedigim Adsense hesabiniza benim ibani verip, ay sonunda herkesin hesabina ücretlerini yollamak.