Hocam panik satışı yapılmasını bende doğru bulmuyorum ama şu cümleniz o kadar yanlış ki.
"
En fazla bekleyeceğiniz belki 1 ay belki 1 sene ben şu zamana kadar en fazla 28 gün bekledim"
Ben 2017 yılından beri bu piyasadayım. Şuan çok ciddi paralarla işlem yapıyorum. 2017 yılında 6 bin TL ile kısa bir süre içinde 76 bin TL'yi gördüm. Bende en fazla 15 gün beklerim ne olacak ki dedim.
Sonuç : 18 bin TL ile ayrıldım. Kaybetmeyi göze alacağınız para ile oynamayın, panik satışı yapmayın ama kar almayı bilin. Hiç bir şey sürekli artmayacağı gibi sürekli düşmeyecek. Piyasaya yeni girenler ayı nedir bilmiyorlar ama ayı piyasası geldiğinde buraya açılan konu sayısının haddi hesabı olmayacak. Temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Herkesin kendi kararı tabi ben sadece geçmişte yaşadığım acı tecrübeyi sizlerin de yaşamasını istemiyorum. Belirli bir kar oranı belirlemeli ve bu bana yeter demelisiniz. Aksi takdirde uzun vadede (15 günden fazla bir sürede

) çok ciddi zararlar edeceksiniz.
Hocam ne kadar beklediniz peki? Ama siz kaybetmeyi göze alamayacağınız bir rakamla oynamışsınız ki bekleyemediniz değil mi? Doğrumu anladım hocam
Fikir ve tavsiyeleriniz için teşekkürler ama kripto para piyasası zaten riskli üstüne birde tamamen manipüle edilen bir coini almak akıllı yatırımcının işi değil. Elon Musk sıkılsa ya bu DOGE o kadar iyi değilmiş diye bir tweet atsa sabaha %50 zararla başlarsınız. Yeni yatırımcılara en büyük tavsiyem okuyun araştırın kimse dedi diye bir coin almayın. Panik satışı yapmayın ama stopsuz işleme de girmeyin.
Kesinlikle hep birilerinin aklıyla hareket etmekten zaten şuan hep zararla ilerliyor çoğu kişi. Özellikle şu doge'de gördüğüm yani ve çok üzücü.