Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır bu iş ile uğraşıyorum genel olarak yüklü gireceğimiz coinleri
@AvrupaGelinlik; ile belirleriz.
Arkadaşlar çok net söylüyorum investing yorumlar, r10'da konuşanların çoğu, facebook/twitter gibi yerlerde gerçekten uzman tradeler harici yorum yapanların alayı 1000 TL - 2000 TL ile işlem yapıyor öğrenmeye çalışıyor en ufak şeyde korkudan sonra yandık bittik öldük diyor. Yanlış anlamayın 1000-2000 TL'yi küçümsediğimden değil bizde öyle başladık denemeler yaptık.
Şuan doge hakkında sürekli konu açılıyor bitti öldü yandı kül oldu diye ve yeni başlayan arkadaşlar korkudan elindekileri bozdurup bizlerin para kazanmasına sebep oluyor.
Her iniş güzel bir çıkışın habercisidir. Sabah kalktığı gibi çoğu insan yüklü miktarda doge aldı. Bunlarda bende dahilim. (Sabah 6.5'dan sonra hacım inanılmaz farklandı)
Lütfen panik satışı yapmayın. En fazla bekleyeceğiniz belki 1 ay belki 1 sene ben şu zamana kadar en fazla 28 gün bekledim. İnanın 15 gün önceki furyada 120.000 TL net ana para zararım vardı.
Kripto işlemleri sabır ve psikoloji işidir lütfen kaldıramıyorsanız yapmayın devamlı zarar üstüne zarar ile devam edersiniz.
İnanın sessiz bir şekilde izliyordum fakat artık dayanamadım aşırı halde panik yapıyor r10'daki arkadaşlarımız lütfen facede orda burda konuşanların gazıyla ilerlemeyin.
Saygılarımla,
Hocam panik satışı yapılmasını bende doğru bulmuyorum ama şu cümleniz o kadar yanlış ki.
"
En fazla bekleyeceğiniz belki 1 ay belki 1 sene ben şu zamana kadar en fazla 28 gün bekledim"
Ben 2017 yılından beri bu piyasadayım. Şuan çok ciddi paralarla işlem yapıyorum. 2017 yılında 6 bin TL ile kısa bir süre içinde 76 bin TL'yi gördüm. Bende en fazla 15 gün beklerim ne olacak ki dedim.
Sonuç : 18 bin TL ile ayrıldım. Kaybetmeyi göze alacağınız para ile işlem yapın, panik satışı yapmayın ama kar almayı bilin. Hiç bir şey sürekli artmayacağı gibi sürekli düşmeyecek. Piyasaya yeni girenler ayı nedir bilmiyorlar ama ayı piyasası geldiğinde buraya açılan konu sayısının haddi hesabı olmayacak. Temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Herkesin kendi kararı tabi ben sadece geçmişte yaşadığım acı tecrübeyi sizlerin de yaşamasını istemiyorum. Belirli bir kar oranı belirlemeli ve bu bana yeter demelisiniz. Aksi takdirde uzun vadede (15 günden fazla bir sürede

) çok ciddi zararlar edeceksiniz.