ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şunu unutmamak da lazım. Hangi saatlar arası mesai yaparsanız yapın, ofis ortamı / beyaz yakalı iseniz, ister istemez gün içersinde aslında kaçamaklar yapılıyor.
Sabah ofise gidersin, önce bir kahvaltı işini halledersin. Hiç yoksa 15 dakika yersin zamandan. Gün içersinde sigara molalarını da kat. Ailen, eş dost ile telefon görüşmeleri, internette geçirilen bazı boş zamanlar derken, aslında hiç yoksa 1 saat zaten gidiyor. Öğle arasını hiç söylemiyorum

Yani aslında günümüz şartlarında özellikle bu pandemi döneminde, çok fazla isyan etmeden ve çok da sesini çıkarmadan işine bakman lazım. En azından işin var diye şükretmek lazım. Pandemi ve şu ekonomik kriz geçtikten sonra, yani imkan ve şartlar güncellendikten sonra, tekrardan masaya yatırılabilir bu konu
Yok arkadas ben aykırı adamım ne geldiyse zaten basimiza şükür kültüründen geldi buna da şükür buna şükür diye diye asgari ucret bile 450 dolardan 340 dolara indi

Ben baktim olmuyor yurt disina gidecegim sanirim ekmek kavgasi hayatin odak noktası onu da onursuzca yapmamak lazim gunde 10 saat calmak nedir birinden ya yolu hazirlanmasi dusu derken en az 12 13 saat 8 de uyku ee bize ne kaldi