Az önce gördüm bir avukatlık bürosu 8 18 arası çalıştığını yazmış
Yav arkadas sabah gun dogmadan igrenc bir vakitte 7de kalkan ailesiyle şöyle bir kahvalti sofrasina oturamadan kahvesini içmeden kalkip ise gelen adamdan sen ne verim alabilirsin saat 8de yav nabacaklan bu adam saat 8de nabacak saat 8de muvekkil yandim anam anayasa mahkemesine gidiyoruz haydin mi diyecek
Sonra adami tut tut tut taaa 18e kadar yav kardesim adliye 17de kapaniyor covid var suan 16da kapaniyor fazladan 2 saat ne yapacak orada insanlar he?
Hele gecen youtubeda gördüm adam calisanlarina is yerinde kahvalti veriyor ya bi kendinizi düşünün beyler bayanlar sabah ailenizle mi kahvalti etmek istersiniz yoksa her gun 8 10 saat ekmek parasi icin mecbur çalıştığınız insanlarla ve patronla sıkış tikis kucucuk masada mi
Bu sartlar altinda calisan adam 1 isinden nefret eder 2 patronu sevmez 3 emirleri kaliteli yerine getirmez 4 isi sahiplenmez gozu disarda olur yani özetle hicbir verimi olmaz ama ulkemizde asla nitelik anlasilamaz zaten millette o kafa yok cunku patronlarda bile yok her zaman nicelik onemlidir verimli 8 saatin verimsiz 10 saatten iyi oldugunu bu toplumun 10.000de 1i ancak idrak edebilir