enderali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beğendiğinize sevindim.

DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Param olsa direkt hepsini alırdım
İnş hocam iyi para eder.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gramer havyar marul bunları beğendim (şimdi bu isimlerle açılan sitelerde pek bilinmeyen bilgiler, haber paylaşımlar çok popüler sürekli içerik sağlarsan tutar )
gramer ile lgili yabancı dil konu anlatımı havyar satışı marul ile ilgili forum sitesi gibi düşündüm

NightRaven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben beğenmedim ya
Anladım hocam mesela neden beğenmediniz ne önerirsiniz ona göre bundan sonra daha dikkat etmeye çalışırım.

SanalDavetiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim milletimiz doğruyu söylerse kalp kıracağını zannediyor ve bilmedikleri piyasalar hakkında yorum yapmayı seviyorlar..

Hocam doğruyu söyleyin tabi beğenmemiş olabilirsiz hiç bir sorun yok.Niye beğenmediğiniz ne önerirsiniz daha dikkat ederim bundan sonra

Harcanılan boşa para olarak görüyorum listenizi. Yorumum sizi biraz kızdırabilir belirli bir süre sonra hak vereceksiniz.
Hocam yorum beni kırmaz sonuçta milyonlar yatırmadım ben biraz araştırdım ona göre aldım ama ne önerirsiniz bilgi edinmek için açtım konuyu

SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düğünevi ile gramer iyi gibi fakat bu kurlarla fazla para harcadınız yine de gibime geldi.
net domainler 78 TL aldım hocam org 63 TL

Arkadaşlar konuyu bilgi edinmek için açtım yaptığım yanlış tercihlerden biraz daha ders çıkarıp daha iyi domainler alabilirim.Beğenmemiş olabilirsiniz ben buna kırılmam hatta sizin eleştirileriniz sayesinde daha doğru tercihler yapmaya çalışırım.

Fikirlerinizi eleştirilerinizi merakla bekliyorum arkadaşlar bu işte tecrübeli bir çok arkadaş var bu sitede