Konu
Alış
E-Ticaret Ajansımız İçin Tanıtım Yazısı Talebi
09-05-2021, 00:58:34
kamilkeles
Merhaba Değerli Arkadaşlar,
Ben Kamil KELEŞ. Site Destek Dijital Performans Ajansında Dijital Pazarlama Yöneticisi olarak görev alıyorum. Öncelikle gruba tüm üye olan arkadaşlarıma, abilerime ve kardeşlerime selamlarımı iletiyorum.
SEO, Dijital Pazarlama, Teknoloji ve Performans blogu olan kişiler tercihimdir.
Kurucu ortağı olduğum bir proje için aşağıda paylaştığım detaylara uygun hizmet verebilecek kişilerle çalışmak istiyorum.
Kısacası: Yukarıdaki kategorilerde yer alan blog kaynaklarından web sitemizin tanıtılmasını istiyorum.
Özet (Brief)
Genel Bakış (Örnek)
Başlık
:
E-Ticaret Ajansı: Dopinggo ile 360° Performans Çalışması
Açıklama
:
Dopinggo e-ticaret girişimcilerine tek seferlik ödeme alarak 360° hizmet vermektedir. Kapsam dopinggo.com sitesinde yer alan içeriklerde paylaşılmıştır. Amaç, yeni girişimcilerin e-ticaret tarafında satışa eksiksiz hazır hale gelmesi ve satışlarını büyütmesidir.
Anahat
:
Giriş
İçeriğe ilgi çeken 2-3 paragraftan oluşan bir yazıyla sonuna kadar okunabilir hale getirecek bir başlangıç ile yapmalıyız.
1. Dopinggo.com Nedir?
2. Dopinggo Nasıl Çalışır?
3. Dopinggo Hizmetleri Neleri Kapsar?
4. Neden Dopinggo?
5. Dopinggo Blog
6. Sık Sorulan Sorular
7. Sonuç
.
Yukarıda yer alan her bir İpucu 3-4 paragraftan oluşmalı ve başlık etiketleri doğru kullanılmalı.
Sık Sorulan Sorular
:
Bu konuyla ilgilenenlerin en çok merak ettiği sorular ve cevaplarının yer aldığı kısım.
Sonuç
Sonuç kısmında bu içeriğin hedef kitleye sağlayacağı fayda ve bahsedilen ipuçlarıyla alakalı özel bir içerik yer almalı.
Hedeflenen Kelime Sayısı
: 1.500+ Kelime (Kelimeye çok fazla odaklanmıyorum. İçerik konunun dışına çıkacaksa uzun olmasına gerek yok.
Hedef Kitle
: İşini E-Ticarete taşımak isteyenler. E-Ticarete başlamış ama ne yapacağını bilmeyenler. E-Ticaret sitesini belirli bir seviyeye getirmiş ama daha iyi sonuç almak isteyenler.
Rakipler
:
Burada benzer bir modelle hizmet veren rakip yok ama e-ticaret ajansları dikkate alınabilir. E-Ticaret ajanslarının yapmış olduğu çalışmalar da göz önüne alınabilir. Rakipleri dikkate almamızın amacı:
E-Ticaret Danışmanlığı
E-Ticaret Ajansı
E-Ticaret Ajansları
Hedef kelimelerinde Google ilk sayfasında yer alan sitelerin sitelerini nasıl yapılandırdığı ve hangi niyete cevap verdikleri çok önemli. Bu nedenle içeriği oluştururken onları incelemek de yardımcı olabilir.
Yabancı Kaynaklar
:
Ben bulamadım. Genel olarak e-ticaret hizmeti verenler çıkıyor. Onlar rakip olmadığı için yazmak istemedim.
SEO
:
Birincil Anahtar Kelime
: E-Ticaret Ajansı
İkincil Anahtar Kelimeler
: E-Ticaret Danışmanlığı, E-Ticaret Danışmanı, E-Ticaret Ajansları
Anahtar Kelime Yerleştirme
: Girişte, gövdede ve sonuçta bir kez birincil anahtar kelime geçmeli. Alt başlıklarda ise doğal olarak kullanılan ikincil anahtar kelimeler yer almalı.
İçerik Yapısı
: Giriş, en az 7 başlık, liste kullanımı ve sonuç.
Dahili Bağlantılar
: İçerik sahibi kendi sitesinde ilgili bir bölüme dilerse dahili bağlantı verebilir.
Harici Bağlantılar
:
https://www.dopinggo.com/
ve
https://blog.dopinggo.com/
adreslerine bağlantı verilmesini istiyorum.
Görseller
:
Bulanık ve pikselleşme gibi sorunların olmadığı görselleri tercih etmeliyiz.
Tür
:
Öne çıkan görsel, başlıklara ait örnek görseller ve ekran görüntüleri olabilir.
Not
:
Benim blog sitem yok ama sitenizi çalışma şeklinizi analiz eder size içerik konusunda hizmet verebilirim diyen kişiler varsa tekliflere açığım.
Böyle bir süreç için bizimle çalışmak ister misiniz? Eğer isterseniz tekliflerinizi PM iletebilirsiniz.