Herhangi bir konuda bir işimi başkasına yaptırmaya hiç alışamıyorum.
Makale yazılacaksa kimse yazdıramam mesela işini ehliyle yapan biri olduğunu sanmıyorum. Aynı şekilde kimseye SEO çalışması yaptırmam.
Bir ara translate işi vermiştim adam Google Translate'den çevirip göndermiş ya.
Genel olarak herhangi bir iş yapan insanların oradan buradan duydukları bilgileri harmanlayıp yapmaya çalıştıklarını düşünüyorum, gerçekten yapabilen adam hiç görmedim. Varsa da ya iş olarak yapmıyordur ya da pahalıdır falan.
Bende kendi işimi bir başkasına yaptırmaya hiç alışık biri değilim, Bu konuda daha önce tecrübe ettiğim bir kaç şeyi size yazayım belki faydası olur;
Vakit ayırıp kendi işinizi kendiniz yapmaya çalışın. (kimse kendi işimizi bizden daha iyi yapamayacaktır.)
Prensip sahibi, kişiliği oturmuş, ilkeleri olan biri veya birileri ile çalışmaya özen gösterin.
Yaptıracağınız işin bir ortalaması olur, ortalamasının altında veya ortalamaya yakın fiyat verenler işi tamamlamayabilir.
Ticaret yapacağınız kişilerin 25 yaş ve üstünde olması
gibi bir çok şey sıralanabilir, genel olarak bu sadece bu forumda geçerli değil, genelde insanımız iş yapmak istemiyor kolay yoldan para kazanmanın peşinde bu zihniyeti değiştiremediğimiz için kendi işimizi kendimiz yapmalıyız.
Evime 3 gün önce cam balkon yaptırdım, gelen ustanın birisi çok iyiydi, birisi hadi işi yapıp gidelim peşindeydi. O yüzden ne desek boş..