Merhabalar,
Mevcut VDS'imin özellikleri şu şekilde;
8 Core CPU / 16 GB RAM / 180 GB SSD Disk / CentOS 7 64 bit / Plesk Web Host Edition (sınırsız domain) / İstanbul lokasyon / Aylık KDV dahil 136 TL
Uzunca bir zamandır bu mevcut firmam ile devam ediyordum, ama son 1-2 haftadır bitmeyen dertler çıkmaya başladı, o nedenle acilen yeni bir VPS / VDS almak ve mevcut VPS'imi yeni VPS'e Plesk migration ile transfer etmek istiyorum. İsteklerim şunlar;
1) Mutlaka İstanbul lokasyon. Bursa, İzmir, Denizli, Almanya, Fransa, vs. gibi lokasyonları kesinlikle istemiyorum, o nedenle İstanbul dışı lokasyonda servis verenler lütfen yazmasınlar. İstanbul için Radore, Comnet, vs. gibi herhangi bir data center benim için tamamdır.
2) Yukarıda yazdığım özelliklere çok yakın VPS özellikleri, RAM 16 GB olmaz da 12 GB olur, hard disk 180 GB olmaz da 150 GB olur, fiyat 136 TL olmaz da 150 TL olur gibi ufak tefek değişiklikler kabulümdür.
3) Yine mutlaka Plesk Web Host Edition, Cpanel maalesef olmaz, site taşıma işini manuel yapmak istemiyorum.
4) E-fatura mükellefi olan bir firma olursa iyi olur, biz de e-fatura mükellefiyiz.
Lütfen şartları ve isteklerimi dikkatle okuyunuz, Bursa lokasyonumuz var, Cpanel'e de taşırız gibi teklifleri kabul etmeyeceğimi baştan söylüyorum.
İlgilenen ve teklif verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.