28 gün geçti ve hiçbir şey düzelmedi. Oysa anlık pagespeed insights değerlerinde cls hatası yoktu. Mobil masaüstü skorları 96-99 çıkıyordu. Şahsen bende artık yoruldum ve eskisi kadar ilgilenmeyeceğim. Yapılması gereken herşeyi yaptım gibi geliyor. 2 sene uğraştan sonra aylık kazanç 400 tl yi geçmiyor.
Sitem inşaat dekorasyon üzerine. İnşaat kısmı mesleğimle ile ilgili. İnşaat üzerine pekçok kelimede sanalsantiye, insapedia gibi sitelere rakip oldum. Ama teknik konular olduğu için bir makale için en az 5 saat zaman harcamak gerekiyor.
Diğer kısmı dekorasyon üzerine. Bu alanda çok site var. Dekorcenneti gibi bazı siteler tekel olmuş ne yazarsa ilk sayfada. Yinede duvar renkleri, duvar boyası renkleri gibi kelimelerde ilk sayfaya geldim. Ama onda da en üstte görseller var. Günlük 1000 aranma hacmi var ama tıklanma oranı azalıyor üstteki görsel, video vs den dolayı. Bazı kelimelerde milliyeti geçtim.
Ayhan karaman profil backlink alınmasını tavsiye ediyordu profil backlink ekledim.
Kaliteli sitelerden backlink al dediler milligazete, doğru haber ve daha pekçok sitede tanıtım yazısı yayınlattım.
Haber sitesi olmaz dediler dekorasyon üzerine olan sitelerden backlink aldım.
Ahrefsin siteme verdiği puan 98. Pagespeed skorunu zaten belirttim. İlk zaman yoast kuruluydu tüm yazılar yeşil puanlıydı. Sonra rankmath i kurdum tekrar elden geçirdim. Yazıların çoğu 85 üzeri.
İç linkleme önemli dediler onada ağırlık verdim. Hızlı tema olsun dediler colormag ı kurdum. Öncesinde mythemeshop un temasını satın almıştım ama sonradan beğenmedim. Kaldırıp colormag ı kurdum.
Bazen bakıyorsunuz yükselişe geçmiş sonra ne olduysa tekrar kelimeler gidiyor. Artık ara bul google ceza mı verdi algotması mı değişti.
Bazen google botlar istek attığında sunucumuz yavaş cevap dönebiliyor. Buda bir neden CLS - LCP gibi hatalara sebep olan. Tecrübe ile sabittir. 2 Gün önce verdiği CLS hatasını sonradan düzeltebiliyor. CLS hatası olmayan (Google'a göre) bir süre sonra CLS hatası var diye tutturuyor
Edit : Az önce, 54 adet olan yetersiz hatası 53 oldu hiçbir şey yapmadan

kısacası anlık olarak hatanız yok ise çok taılmayın.