Selamlar 10 gün önce kişisel websitem için VDS paketi almıştım test etmeye yeni fırsatım oldu. Öncelikle piyasada ki tüm firmalarla çalıştığımı bildirmek istiyorum. Şuana kadar test ettiklerimin arasında en hızlısı. Gerek Plesk panel gerekse WordPress paneli çok hızlı. Website hız konusunda testlerimi kendi araç gereçlerimle gerçekleştiriyorum. Yani bir ziyaretçi linke tıkladığı anda kaç saniye sonra websitesi yükleniyor. Bunu 2G, 3G, 4G ++ olarak tek tek test edip yorumluyorum. Site hızı ölçümleme araçlarını ise hata gidermek amacıyla kullanıyorum. Yinede isteyenelere PageSpeed skoru. Web sitem şuanlık boş ve yeni açıldı 1-2 ay sonra tekrardan konuyu güncelleyeceğim ve daha zengin içerikleri test edeceğim.
@HayalHost;
Ee kardeşim Jannah teması zaten hızlı. Evet zaten ben burada tema ve optimizasyondan bahsetmiyorum. Basic olarak kodlamaya girmeden alınan verim önemli. Sitenin önyüz tarafı hızlı çalışırken bir fotoğraf yüklemeye çalışırken 15 saniye bekleten sunucular biliyorum. Birde ben plesk kullanıyorum. Cpanel & LiteSpeed tarafını siz düşünün
İlerleyen zamanlarda e-ticaret scriptleri, wocoommerce gibi farklı testlerimde olacak.
Eklenti sayısı: 7
Panel: Plesk
Paket: Ekonomik
Cache: WP-Rocket
Tema: Jannah
Test URL:
https://emreaykutalp.com.tr/web-site-hizi-arttirma/
Merhabalar, memnun kalmanıza sevindik. İşlemci
E5-2699 V4 ve disk teknolojisi olarak
6300 okuma 5500 yazma hızı ile + RAID 10 'da üzerine eklendiğinde oldukça hızlı sunucularımız mevcut. Sizin de belirttiğiniz gibi bu test en düşük paketimiz olan
ekonomik paket üzerinde yapılmasına rağmen bu sonuçları alabildiğinize ve mutlu olabildiğinize çok sevindik.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.