İnstafly uygulamasını sağlıklı instagram kullanıcılarının kullandığını pek fazla görmedim. İşi kolaylaştırıyor doğrudur ama hesap sağlığı açısından pek iyi bir şey değil. Çekiliş olduğu zaman size gelecek kitlenin sizin istediğiniz kitle mi değil mi seçemezsiniz. Ben en iyi yöntemin hesabın 10.000 takipçi olana kadar keşfetten organik şekilde büyütmek (keşfet biraz şans işi ne zaman takipçi geleceğini kestiremiyorsunuz) ve daha sonrasında hesabı gizliye alıp büyütmek istediğiniz instagram sayfası gibi sayfalar bulup onlardan reklam almanız. Bir marka değeri oluşturabilmek için bence en güzel yapacağınız şey ya keşfetten insanların sizi görmesini beklemek (bunun için şuan reels kullanmak ve videoyla ilişkin etiket kullanmak çok önemli) veya kendi istediğiniz kitleye sahip olan sayfalardan reklam almak. (reklam alırsanız verdiğiniz günden itibaren reklam kaldırılana kadar hesabı gizlide tutmanız ve gelen istekleri elinizle kendiniz onaylamanız en sağlıklısı) Faydalı olduysa ne mutlu bana. (Hepsi şahsi görüşüm ytd ☺️ )
İyi forumlar
Ne güzel yazmışsınız. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Dikkate alacağım.