Arkadaşlar bayrama kadar dağıtacağım dediğim baklava coinlere gelen yoğun ilgi nedeniyle bana da sat diyenler veya telegram resmi grubu var mı vs. gibi soranlar olmaya başladı. Diğer konu bedava dağıtım olduğu için coinle ilgili gelişmeleri aktaracağım kısım bu bölüm olacak. ( https://www.r10.net/kripto-paralar/2...gitiyorum.html )

bu arada önemli not: kesinlikle tutacka bir proje vs. Garantisi vermiyorum ben dalgasına dağıtıyorum isteyen alsın kendi de dağıtsın veya dağıtmasın olayı ciddi boyutlarda görmeyin eğlenmeye devam edelim.

Baklava Coin Token Contract: 0xcf65467350283085e4ca12d4230ba11691489e64
BAKLAVA Coin Token Tracker: https://bscscan.com/token/0xcf654673...0ba11691489e64
Resmi İnternet Sitesi: https://coinbakery.net/baklava ( site henüz hazır değil alan adını aldık yalnızca )
Resmi Instagram Hesabı: https://instagram.com/coinbakery

r10 dışı iletişim için: telegram: @coinbakery

Ekstra satın almak isteyenler veya konuyla ilgili bende şu konuda katkı sağlarım ama bu kadar baklava coin isterim diyenler PM üzerinden iletişime geçebilirler.

PM üzerinden herkese farklı bir fiyat politikası güdüyormuş gibi olmaması açısından fiyatı bir süre sabitledim yalnızca 0,0010₺ 'den dilediğiniz miktarda alım yapabilirsiniz anında gönderim yapıyorum.